STS Dagarna 2008

From SweSTS

Final Program

Nu är programmet till STS-mötet den 13-14 november i Göteborg spikat.

Vi vill börja med att tacka er för alla presentationsförslag som ni skickade in och vi har valt att utöka programmet med tre presentationer för att tillfredställa allas vår kunskapstörst.

Det har inkommit tjugonio anmälningar utifrån och med våra inbjudna gäster Barbara Czarniawska, Torben Elgaard Jensen, Alan Irwin och Merle Jacob, organisationskommiteén och forskare från avdelningen är vi nu uppe i fyrtioen deltagare.

Tänk också på att detta är ett utmärkt tillfälle att sprida information om kurser, sin egen pågående forskning, nya sammarbeten etc.

Mötet kommer äga rum i Pedagogens nybyggda lokaler, hus C – Insikten. Lokalen ligger ca en kilometer från centralstationen.

Det blev en eländigt lång länk att klistra in för att ta er till en karta som visar vart vi ska hålla hus men gå in på eniro.se och sök på adressen Läroverksgatan 5, Göteborg så hamnar ni rätt. Den i vanliga fall närmsta spårvagnshållplatsen, Grönsakstorget, är avstängd för tillfället. Den närmsta hållpatsen blir nu istället Domkyrkan med ca fem minuters prommenad till Pedagogen.

På torsdagskvällen bjuder avdelningen på en trerätters fisk- & skaldjursmiddag. Om någon vill ha t.ex. vegetarisk kost så skicka ett mejl till oss så fort som möjligt så kommer vi att fixa ett alternativ.

Vi vill också passa på att påminna om skälet till varför vi börjar först kl 13 på torsdagen beror på att den välkände kunskapssociologen Nico Stehr håller ett seminarium med titeln ’Argument about a moralization of the markets in Europé’  hos oss på Sociologiska institutionen, Skanstorget 18, rum F417 med start 10:15. Ni är hjärtligt välkomna att delta. För mer information gå in på Sociologiska institutionens hemsida och klicka sedan på ”Till kalendern”.

Väl mötta!

Hans, Mark och Jesper

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.